mandag 1. desember 2014

"The Other Woman" -intervju

https://www.youtube.com/watch?v=A77ZxW3wHm4

Dette er et intervju med Cameron Diaz, Kate Upton, and Leslie Mann. De tre stjernene spilte i år inn filmen «The Other Woman» som er en romantisk komedie. De blir intervjuet av Greg James.


Den ikke-verbale kommunikasjonen i intervjuet er veldig viktig. Greg James  viser ved kroppsspråket sitt hva han tenker om situasjonen. Helt i starten av intervjuet virker han sjenert og usikker, men etterhvert blir han "seg selv". Han får sitte i sofaen sammen med de tre kjendisene og alle virker komfortable med dette. Intervjueren bruker mye kroppsspråk når han snakker og spør kjendisene og det er spesielt armer og hender han bruker. Han gestikulerer mye, dette gjør at man blir mer dratt inn i situasjonen. De tre kjendisene bruker også mye hender i kroppsspråket sitt. De sitter "ordentlig" i sofaen med rett rygg og de sender signaler om at de føler seg trygge og komfortable i situasjonen. Det er kroppskontakt gjennom intervjuet, det gjør at det blir en mer "nær" stemning og det virker som om de kjenner hverandre godt.
Ingen i rommet virker stresset eller nervøse, man får heller en følelse av glede og positivitet.

Klær og sminke er en stor del av den ikke-verbale kommunikasjonen. Her i intervjuet ser man tydelig hvordan de i rommet ønsker å fremstå. De tre kjendisene har alle på seg pene, ordentlige klær, dette gjør at de virker seriøse. De har på seg pene bluser med høy hals og de fremstår som profesjonelle. Sminke og hår har også veldig mye å si, dette får dem til å fremstå som vakre, vellykkede mennesker. Man ser tydelig at de alle tre har på seg sminke, men ikke på en overdreven måte. Intervjueren har også en type kleskode. Han har på seg mørke klær og skjorte, dette får han til å fremstilles som profesjonell. I tillegg har han også stylet og ordnet håret sitt. Man kan si at alle i intervjuet har et utseende som skal få frem en profesjonell og seriøs side. Det er et tydelig ønske om å se bra ut, men på en profesjonell måte.



Kilder:
http://img.youtube.com/vi/A77ZxW3wHm4/hqdefault.jpg





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar